Belépés

Röviden rólunk

Megközelíthetőség

Így juthatsz el hozzánk :

 A repülőtér Pécs várostól 9km-re, Dél-Délkeleti irányban található, az 58-as számú főútvonal mentén, Siklós, Harkány irányába haladva a bal oldalon. A klubhangár nem a főépület felől ( 58-as számú főút körforgalom) közelíthető meg, hanem az 58-as főútról Pogány irányába le kell térni (58-as úton a Pogány3 elágazás), és Pogánytól körülbelül 1km távolságra jobbra, a sorompónál lekanyarodva található.

Távolsági buszokkal is elérhető a klubhangár, a Pécs-Pogány vonalon közlekedő buszokról a "Pogány, újtelep" nevű megállónál kell leszállni, és a településtől vissza fele gyalogolva, bal oldalon található sorompós sárga épülethez kell betérni. 

A Pécs-Siklós vonalon közeledő távolsági buszokról a "Pogányi elágazás" megnevezésű megállónál kell leszállni, és innen Pogány irányába körülbelül 1,8 km-t kell megtenni gyalog (vagy stoppal :-)

Általános szokásaink:

Jellemzően főleg hétvégén, szép időben vagyunk a repülőtéren vitorlázórepülő szezonban kora tavasztól kb. ősz közepéig. Az üzemnapok általában reggel 9-től napnyugtáig tartanak. Érdemes az eseményeinket figyelni és örömmel fogadjuk érdeklődésed elérhetőségeinken. 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com